[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Protože se nás zákazníci často ptali jak dlouho vydrží svítit svíticí obojek pro psa tak jsme se to rozhodli vyzkoušet.

Je zajímavé, že nebyl velký rozdíl mezi blikajícím obojkem a obojkem co celou dobu svítil.
Například u bezpečnostních světel Sportdog výrobce deklaruje 250hodin fungování, ale v režimu blikání (nevyzkoušeno – podnět pro další test). Světla sportdog se nedají s běžným svítícím obojkem vůbec srovnávat. Jejich svítívost je vidět na stovky metrů. Výrobce udává 2km.

Testované obojky bych označil na lepší a normální. Ty lepší jsou jednoznačně svíticí obojky TRACTIVE.
Už jen zpracováním a použitím materiálů na obojku jde vidět, že máte v ruce kus kvalitního zboží. Změkčený obojek obšitý dokola dvěmi reflexními páskami. Zde si, ale také připlatíte. Cena tohoto obojku se blíží 500kč.

Tím nechci říct, že ostatní obojky jsou nekvalitní. Jen……jen to není Tractive.
Kdo jednou měl v ruce obojek Tractive tak pochopí.

Vraťme se tedy zpět a to je test délky svitu svíticích obojků.

Obojky svítili a blikali 338hodin pak jsme test ukončili, protože obojky sice stále svítili a blikali, ale nebylo to už ono. Pes by šel vidět, ale musela by být opravdu tma. Z plného svitu se staly takové světlušky.

Překvapení jsme byli z obojků Tractive. Ty svítili cca 250hodin. Svítili však mnohem více. Jako by se do poslední chvíle snažili svítit naplno. Asi proto také svítili kratší dobu, ale o to více.

Přidáváme pár fotografii.

 

Na fotografiích na levé straně vždy Tractive.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_gallery layout=”hover” hover_pause=”5″ animation_delay=”0″]1783|https://blog.pujcovna-obojku.cz/wp-content/uploads/Test-svítícího-obojku-pro-psa-4-150×150.jpg,1780|https://blog.pujcovna-obojku.cz/wp-content/uploads/Test-svítícího-obojku-pro-psa-5-150×150.jpg,1781|https://blog.pujcovna-obojku.cz/wp-content/uploads/Test-svítícího-obojku-pro-psa-6-150×150.jpg,1779|https://blog.pujcovna-obojku.cz/wp-content/uploads/Test-svítícího-obojku-pro-psa-7-150×150.jpg[/cmsmasters_gallery][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

 

 

Výměna baterie ve svítícím obojku.

Stačí vyjmout krabičku s baterií z obojku. Povolit 4 šroubky a vyměnit baterii.
Cena náhradní baterie se pohybuje kolem 20kč.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]